آموزش Iframes در html

به روز ترین مطالب آموزشی و متدلوژی های برنامه نویسی

آموزش Iframes در html

۲۱ بازديد

آموزش طـــــراحــــی سایــــت - آموزش Iframes

شما می توانید یک frame درون خطی را با استفاده از برچسب < iframe>مربوط به HTML تعریف کنید. این برچسب به برچسب < frameset>ارتباطی ندارد، در عوض می تواند در هرجایی در داکیومنت شما ظاهر شود. برچسب< iframe>یک محدوده ی مستطیلی را در داخل داکیومنت تعریف می کند که در آن مرورگر می تواند یک داکیومنت مجزا را ارائه دهد، مانند نوارهای اسکرول و حاشیه ها.
ویژگی src برای مشخص کردن URL مربوط به داکیومنتی استفاده می شود که حاوی frame درون خطی می باشد.


 مثال:

در زیر مثالی را می بینید که چگونگی استفاده از < iframe> را توضیح می دهد.


نمونه یک

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>HTML Iframes</title>
</head>
<body>
<p>Document content goes here...</p>
<iframe src="/html/menu.htm" width="555" height="200">
Sorry your browser does not support inline frames.
</iframe>
<p>Document content also go here...</p>
</body>
</html>

ویژگی های برچسب < iframe>

بسیاری از ویژگی های برچسب < iframe> شامل نام، گروه، حاشیه، id، longdesk، طول حاشیه، عرض حاشیه، نام، اسکرول کردن، روش و تیتر، درست مانند ویژگی های متناظر با برچسب < frame> رفتار می کنند.

 

Attribute                                                                                                                             Description
src
این ویژگی برای نام گذاری فایلی استفاده می شود که باید در frame بارگذاری شود. مقدار آن می تواند هر URL باشد. برای مثال src="/html/top_frame.htm" فایل HTML موجود در مسیر html را بارگذاری خواهد کرد.
name
این ویژگی به شما اجازه می دهد تا یک frame را نامگذاری کنید. این ویژگی نشان می دهد که یک داکیومنت در کدام frame باید بارگذاری شود. هنگامی که می خواهید لینک هایی را در یک frame ایجاد کنید که صفحاتی را در یک frame دیگر بارگذاری می کند، که در این مورد دومین frame برای تشخیص خود به عنوان هدف لینک به نام نیاز دارد، در اینجا این ویژگی بسیار مهم است.
frameborder
این ویژگی مشخص می کند که آیا حاشیه های frame نشان داده شوند یا خیر. این ویژگی مقدار داده شده به ویژگی frameborder روی برچسب < frameset> را می گیرد، البته اگر مقداری مشخص شده باشد، این مقدار می تواند 1 (بله) و یا 0 (خیر) باشد.
marginwidth
این ویژگی به شما اجازه می دهد تا عرض فضای بین حاشیه های چپ و راست frame و محتوای آن را مشخص کنید. مقدار به پیکسل داده می شود. برای مثال marginwidth="10".
marginheight
این ویزگی به شما اجازه می دهد تا طول فضای بین بالا و پایین حاشیه ی frame و محتوای آن را مشخص کنید. مقدار به پیکسل داده می شود. برای مثال marginheight="10"
noresize
به طور پیش فرض هر frame را با کلیک کردن و درگ کردن روی حاشیه های آن می توانید تغییر اندازه دهید. ویژگی noresize مانع تغییر اندازه ی frame توسط یوزر می شود. برای مثال noresize="noresize".
scrolling
این ویژگی ظاهر نارهای اسکرول نمایان شده در frame را کنترل می کند. این ویزگی مقادیر "yes", "no" یا "auto"را می گیرد. برای مثال scrolling="no" به معنای نبودن نوارهای اسکرول می باشد.
longdesc
این ویژگی به شما اجازه می دهد تا یک لینک به صفحه ای حاوی یک توصیف طولانی از محتوای frame، ارائه بدهید. برای مثال longdesc="framedescription.htm"


تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.